Advocaat bedrijfsrecht

N

Resultaatgerichte begeleiding

N

Betaalbaar tarief

N

Volwaardige ondersteuning

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wilt u graag geholpen worden door een advocaat ondernemersrecht en bedrijfsrecht? Dan kunt u een advocatenkantoor in omgeving Uden, Den Bosch, Oss, Schijndel, Veghel en Nijmegen inschakelen dat voldoende kennis heeft van ondernemersrecht en bedrijfsrecht. Zo is Hamelers Nijkamp Advocaten u graag van dienst. Wij staan bekend om onze vakkundige, persoonlijke en resultaatgerichte begeleiding. Tegen een betaalbaar en vast tarief voorzien wij u van juridisch advies over tal van zaken betreffende het ondernemersrecht en bedrijfsrecht. Bij ons vindt u dé advocaat voor ondernemers!

Advocatenkantoor voor ondernemersrecht in omgeving Uden, Den Bosch, Oss en Schijndel

Het ondernemersrecht houdt zich bezig met rechtspersonen en is toegespitst op bedrijven met een winstoogmerk. Vaak wordt een onderscheid gemaakt tussen rechtspersonenrecht en vennootschapsrecht wanneer we spreken over bedrijfsrecht. Het vennootschapsrecht richt zich alleen op besloten en naamloze vennootschappen. Rechtspersonenrecht heeft daarentegen betrekking op alle soorten rechtspersonen. U kunt een advocaat voor ondernemers inschakelen bij tal van problemen rondom het ondernemersrecht. Deze advocaat kan bijvoorbeeld juridische hulp verlenen bij fusies, overnames, de keuze van een ondernemingsvorm, het opstellen van contracten, incasso’s, faillissementen en concurrentie en mededinging.

Diensten van advocaat voor ondernemersrecht in omgeving Uden, Den Bosch en Nijmegen

Advocatenkantoor Hamelers Nijkamp Advocaten in omgeving Uden, Oss, Schijndel en Veghel biedt diverse diensten aan betreffende het ondernemersrecht. In de eerste plaats kan de advocaat bedrijfsrecht u helpen bij conflicten betreft contracten. Zo kan er onenigheid ontstaan over de inhoud van een overeenkomst of over de wijze waarop specifieke bepalingen van een overeenkomst dienen te worden uitgelegd. Daarbij kan een advocaat voor ondernemers u adviseren. Natuurlijk is het nog beter preventief te handelen. Wanneer het contract duidelijk is geformuleerd, kunnen achteraf geen conflicten ontstaan. Wij kunnen u helpen diverse contracten op te stellen in duidelijke formuleringen. Denk daarbij onder andere aan de volgende soorten contracten:

 • Leaseovereenkomsten;
 • Freelanceovereenkomsten;
 • Overeenkomsten van opdracht;
 • Huurovereenkomsten bedrijfsruimte.

Een van de meest voorkomende problemen van ondernemers is het lastig kunnen innen van vorderingen. Soms weigeren klanten te betalen. Ons advocatenkantoor in omgeving Uden, Oss, Schijndel en Veghel helpt u in deze gevallen graag. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld onderhandelen over een betalingsregeling, een incassoprocedure starten of, in ernstigere gevallen, een beslag of aanvraag van faillissement in gang zetten. Wij streven hierbij altijd naar een persoonlijke aanpak. Dat zal ook uw verdere samenwerking met de debiteur bevorderen.

Stuur ons een bericht!

MKB ABONNEMENT

Ondernemersrecht heeft ook betrekking op personeel en vandaar dat onze advocaat ondernemersrecht in omgeving Uden, Den Bosch en Nijmegen u ook hierin kan voorlichten. Wij begeleiden een ondernemer wanneer personeel moet worden aangenomen of ontslagen. Tal van zaken komen daarbij aan bod waar onze advocaat bedrijfsrecht veel kennis over heeft:

 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten;
 • Personeelsreglementen;
 • Ontslag van werknemers;
 • Concurrentie- en relatiebeding;
 • Geheimhoudingsbeding;
 • CAO’s;
 • Arbeidsconflicten.

Wanneer u juridisch advies nodig heeft over een van deze zaken, is een advocaat voor ondernemers de ideale persoon om u van dienst te zijn.

MKB-abonnement voor juridisch advies over bedrijfsrecht

Ons advocatenkantoor in omgeving Uden, Oss, Schijndel en Veghel biedt een unieke dienst aan. Bij ons kunt u namelijk een MKB-abonnement afsluiten. Dit abonnement is uiterst geschikt voor u als u regelmatig de behoefte heeft aan een juridisch klankbord met wie u van gedachten kunt wisselen. Tegen een gunstig tarief krijgt u een advocaat ondernemersrecht toegewezen die ten allen tijde beschikbaar is voor uw onderneming in omgeving Uden, Den Bosch en Nijmegen. U krijgt als het ware een huisadvocaat die weet wat er in uw bedrijf gaande is. U kunt zelf om advies vragen, maar zal soms ook ongevraagd advies krijgen, bijvoorbeeld bij een voor uw onderneming relevante wetswijziging. Ook gangbare werkzaamheden als het opstellen van contracten en algemene voorwaarden vallen onder dit abonnement. Heeft u in interesse in dit MKB-abonnement, door ons ook Advonnement genoemd? Dan kunt u de brochure eens bekijken of contact met ons opnemen.

Tarieven voor advocaat bedrijfsrecht

Wij staan met name bekend om de uitstekende service die wij bieden als advocaat voor ondernemers. Ook onze vaste en lage tarieven mogen echter niet ongenoemd blijven. Voor een zeer scherp tarief krijgt u volwaardige juridische ondersteuning. U betaalt bij ons nooit extra kosten achteraf. Wij zijn eerlijk over ons uurtarief of maandtarief wanneer u kiest voor het Advonnement. Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken met een van onze advocaten. Neem dan contact met ons op via 0413 255 180.