MKB abonnement

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

MKB ABONNEMENT

Speciaal voor MKB-ondernemers hebben wij het Advonnement ontwikkeld, een abonnement op een huisadvocaat. Wat dit abonnement zo bijzonder maakt is dat u volwaardige juridische ondersteuning krijgt tegen een vast tarief per maand. Dus geen extra kosten achteraf. Alleen het voeren van gerechtelijke procedures valt buiten het abonnement.

Omdat wij het ons goed kunnen voorstellen dat u als MKB ondernemer vaker juridisch advies zou inwinnen als de teller niet meteen zou gaan lopen en dat u soms de behoefte heeft aan een juridisch klankbord met wie u even van gedachten kunt wisselen, hebben wij het Advonnement ontwikkeld. Advonnement is een zakelijk abonnement voor ondernemers tegen een gunstig tarief (al vanaf € 250,- per maand).

Met Advonnement bent u verzekerd van een huisadvocaat die regelmatig bij u over de vloer komt en die weet wat er in uw bedrijf gaande is. De ene keer zult u zelf om advies vragen, de andere keer zult u ongevraagd advies krijgen, bijvoorbeeld als er zich voor uw onderneming een relevante wetswijziging voordoet. En bij advies alleen blijft het niet, ook gangbare werkzaamheden zoals het opstellen van contracten, algemene voorwaarden etc. vallen onder het abonnement.

Bent u geïnteresseerd geraakt in Advonnement en wilt u weten welke werkzaamheden binnen het abonnement vallen, klik dan hier om de brochure te bekijken of neem contact op met een van onze gespecialiseerde advocaten voor het maken van een afspraak.