Op zoek naar een goede advocaat in Oss?

Zoekt u een advocaat in Oss die met u meedenkt, oog heeft voor de dagelijkse praktijk en juridisch helder kan communiceren en formuleren? Hamelers Nijkamp Advocaten is hét advocatenkantoor in Oss met brede expertises in zowel de zakelijke als particuliere sector. We onderscheiden ons door in elke situatie goed naar uw problemen en vragen te luisteren. Met een persoonlijke aanpak en onverzettelijke werklust zoeken onze gespecialiseerde advocaten proactief naar de beste oplossing voor uw onderneming, maar ook voor uw persoonlijke situatie als particulier.

Een geschil of conflict, schadeclaim of incasso? Ondernemers hebben vrijwel dagelijks met juridische aspecten te maken. Denk maar eens aan al die verschillende en soms zo gedetailleerde contracten en overeenkomsten waarover onenigheid kan ontstaan op de inhoud of over specifieke bepalingen. In dergelijke gevallen kunnen onze specialisten u adviseren, namens u onderhandelen en mocht het dan toch uitlopen op een procedure, u in rechte bijstaan.

Laat uw juridische belangen behartigen bij ons advocatenkantoor Oss

Een klant die (nog) niet heeft betaald, uw hoort niets meer van een leverancier, een schadeclaim of een geschil rondom een arbeidscontract?Afspraken worden helaas niet altijd even goed nagekomen en een conflict kan u als ondernemer dus in allerlei vormen overvallen. In dergelijke gevallen kan een advocaat Oss van Hamelers Nijkamp Advocaten u adviseren, namens u onderhandelen en u in rechte bijstaan wanneer het uitloopt tot een procedure. Al onze advocaten zijn geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Tevens is ons advocatenkantoor in Oss door de Raad voor Rechtsbijstand gekwalificeerd als High Trust Kantoor.

Juridische bijstand van een vertrouwd advocaat Oss voor uw contracten, incasso’s en personeel

Alle rechtskundigen van ons advocatenkantoor in Ossstaan voor een eerlijk en betrouwbaar advies, zo persoonlijk mogelijk gericht op uw onderneming en uw persoonlijke wensen. Met een advocaat Oss van bent u verzekerd van een ervaren specialist met meerdere expertises. Bent u ondernemer en zoekt u bijstand op zakelijk gebied? Onze zakelijke vakkennis uit zich in de pijlers contracten, incasso’s en personeel. Wij verkiezen altijd een preventieve handelswijze, met als doel een procedure te voorkomen.

Contracten

Contracten in klare taal, zo noemen wij dat, waarin precies staat wat u bedoelt en waarover geen discussie mogelijk is. Dat kan alleen door contracten zo te formuleren dat ze voor alle partijen duidelijk zijn.

  Daarbij kan het gaan om:
 • algemene voorwaarden;
 • in- en verkoopovereenkomsten;
 • samenwerkingsovereenkomsten;
 • huurovereenkomsten bedrijfsruimte;
 • overeenkomsten van opdracht;
 • freelance overeenkomsten;
 • lease overeenkomsten.

Incasso’s

In tegenstelling tot veel incassobureaus en deurwaarders kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. De debiteuren waarmee u regelmatig zaken doet zullen immers anders moeten worden benaderd dan de debiteur aan wie u slechts eenmalig iets heeft verkocht. Als een factuur niet betaald wordt adviseren wij u om zo snel mogelijk te handelen. Naarmate de tijd vordert wordt het immers steeds lastiger om een factuur betaald te krijgen.

  Wij kunnen het hele incassotraject van u overnemen waarbij u kunt denken aan:
 • sommatiebrief / ingebrekestelling;
 • zo nodig onderhandelen over een betalingsregeling;
 • incasso kort geding;
 • incassoprocedure;
 • beslag;
 • aanvragen faillissement debiteur.

Personeel

Personeel is, naast kennis, misschien wel uw belangrijkste kapitaalgoed. Zonder goed, gekwalificeerd personeel kunt u uw onderneming niet draaiende houden, laat staan uitbreiden. Het hebben van personeel betekent echter ook dat u vroeg of laat te maken krijgt met het arbeidsrecht, een complex rechtsgebied dat voortdurend in beweging is. Wij adviseren en begeleiden ondernemers zowel op de momenten dat er personeel moet worden aangenomen als op de momenten dat er personeel moet worden ontslagen.

  Dus aan de voordeur én aan de achterdeur. U kunt daarbij denken aan onderwerpen als:
 • Opstellen arbeidsovereenkomsten;
 • Concurrentie- en relatiebeding;
 • Geheimhoudingsbeding;
 • Personeelsreglementen;
 • Arbeidsconflicten;
 • Disfunctioneren van werknemers;
 • Beëindiging arbeidsovereenkomsten;
 • Ontslag van werknemers;
 • Cao’s.

Waarom kiezen voor ons advocatenkantoor Oss?


We zijn er voor ondernemers met rechtskundige bijstand op zakelijk gebied, maar ook als particulier kunt u bij onze advocaat in Oss terecht met al uw juridische vraagstukken. Van relaties- en familierecht, woonrecht en arbeidsrecht tot strafrecht, letselschade en schulden. Bovendien bieden we u niet alleen met een advocaat Oss alle juridische hulp die u maar kunt gebruiken aan. We zijn u ook in de regio Uden, Veghel, Schijndel, Den Bosch, Eindhoven, Boxmeer en Nijmegen graag van dienst. De advocaten van Hamelers Nijkamp Advocaten bieden u vakkundige en resultaatgerichte begeleiding bij al uw juridische vraagstukken. Dat doen we op een persoonlijke en duidelijke manier tegen een betaalbaar vast tarief, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. We hebben verstand van zaken en verstand van mensen.

Uw advocatenkantoor Oss voor zakelijke en particuliere juridische bijstand.
Een advocaat in Oss die met u meedenkt, oog heeft voor de dagelijkse praktijk en juridisch begrijpelijk kan corresponderen? Als ondernemer de behoefte aan een betrouwbaar juridisch klankbord op meerdere vlakken en voor langere tijd? Met ons advocatenkantoor, kiest u met een zeer gunstig geprijsd abonnement voor uw eigen huisadvocaat. Welke juridische variant ook op uw situatie van toepassing is, met de ervaren specialisten van Hamelers Nijkamp Advocaten kunt u op alle vlakken rekenen op professionele en betrouwbare bijstand. Wilt u meer informatie over hoe we ook u kunnen helpen? Neem gerust eens contact met ons op voor een eerlijk en begrijpelijk advies.