De advocaten van Hamelers Nijkamp Advocaten in Uden bieden u vakkundige en resultaatgerichte begeleiding bij allerlei juridische vraagstukken. Dat doen we op een persoonlijke, duidelijke manier.

Daarbij bieden wij veel van onze diensten aan tegen een betaalbaar, vast tarief. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent. We hebben verstand van zaken en verstand van mensen. Hamelers Nijkamp Advocaten is werkzaam in de regio: Uden, Veghel, Schijndel, Den Bosch, Oss, Eindhoven, Boxmeer en Nijmegen.

Onze werkplek

Hamelers Nijkamp Advocaten is gevestigd in de stijlvolle kantooromgeving van DVDIII, gelegen op een toplocatie in het centrum van Uden. Uitstekend bereikbaar met voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de buurt. Vanaf busstation Uden zijn wij te voet bereikbaar.

Duurzame pakket-
en postdiensten

Door samen te werken met Groenbezorgen, maken wij als bedrijf direct het verschil. Wij maken dan ook gebruik van duurzame logistieke oplossingen, voor al onze pakket- en postzaken. Door zendingen slim te combineren vervangt één fietskoerier vaak meerdere bestelbussen. Wij delen dan ook de missie van Groenbezorgen; Minder auto’s binnen de bebouwde kom voor een schoner milieu en prettiger straatbeeld.